newsbjtp

Nyheter

Cummins fornøyd med fremskritt med loven om infrastruktur, investeringer og jobber

news1

28. oktober 2021 Columbus, Indiana

Cummins Inc. (NYSE: CMI) Styreformann og administrerende direktør Tom Linebarger, som kunngjorde selskapets støtte 1. oktober til bestemmelsene om klimaendringer i forsoningslovforslaget, sa i dag at han er fornøyd med fremgangen både når det gjelder loven om infrastruktur, investeringer og jobb og Build Back Better Act-rammeverket, og oppfordrer Kongressen til å vedta loven raskt.

Linebarger ga følgende uttalelse: «Vi er glade for fremgangen som er gjort med loven om infrastruktur, investeringer og jobb og Build Back Better Act og oppfordrer Kongressen til raskt å vedta lovgivningen, som inneholder viktige bestemmelser for å bekjempe klimaendringer.Vedtakelse av infrastrukturlovforslaget og bevegelsen om å bygge tilbake bedre klimabestemmelser i forkant av FNs klimakonferanse som begynner neste uke vil sende et sterkt signal til globale politiske ledere og næringslivsledere om at USA er forpliktet til å være en del av en samlet innsats for å bekjempe klimaendringer, som er en eksistensiell trussel vi alle står overfor.

Dekarboniseringsinvesteringene i begge lovforslagene er avgjørende for å akselerere innføringen av innovasjoner som kan redusere utslipp over hele USA og sette oss på veien mot en mer bærekraftig fremtid.Vi oppfordrer Kongressen til å handle raskt og vedta begge lovene.»


Innleggstid: 29. november 2021